Обувки според дължината на полата


Обувки според дължината на полата
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена трябва да има в гардероба си поне няколко поли. Те са неизменна част от визията но, но знаете ли с какви обувки трябва да ги носите спрямо дължината им? Ето нещо полезно:

Мини пола

Мини полите се съчетават удачно с най-различен вид обувки. Това може да са ботуш на ток – нисък или висок, сандали на платформа, боти, сандали или обувки с невисок ток. Всичко зависи от сезона и материята на полата.

До средата на бедрото

Тези поли стоят добре с тесни ботуши без ток, ботуши до коляното, балеринки или обувки на платформа. Може да се носят и с боти или ботуши с широк ток.

До коляното

Тесните поли с дължина до коляното се съчетават добре с ботуши без ток или на ток, обувки на платформа или класически обувки с висок ток. Възможни са и варианти с балеринки или сандали на платформа.

Под коляното

Тези поли стоят най-добре с ботуши на платформа или с ток, сандали или обувки на платформа, обувки с тънък ток.

Миди

Под разширяващата се надолу пола миди най-добре да се сложат тесни ботуши на ток, класически обувки или такива с ток. Балеринки или обувка без ток не са подходящи.

Макси

Мекси полата рядко се съчетава добре с ботуши, но изглеждат чудесно със сандали на платформа, балеринки и ниски сандали. Есента може да се комбинира с боти без ток.

Ето и една полезна снимка:

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама