Как изглежда перфектната официална рокля за всяка зодия


Как изглежда перфектната официална рокля за всяка зодия

Когато сте канени на сватба или друго по-официално събитие, логично е, че искате да изглеждате добре. Отделяте седмици и месеци, за да мислите с каква рокля точно да бъдете. И тъй като не всеки може да си позволи услугите на професионален стилист, днес ви предлагаме един малък моден наръчник, съобразен с характеристиките на всяка зодия.

Овен

Всеки, който ви познава, знае, че вие сте първият човек на дансинга, който вдига градуса на настроението. Ето защо имате нужда от подвижна рокля, която да следва извивките на тялото ви. Съвсем не е нужно да бъде пищно украсена, едно стилно деколте би свършило работа!

Телец

Телците определено не са типичните принцеси, които ще тръгнат да избират рокля дълго време. Единственото им изискване е към качеството, защото с това не правят компромис. Предпочитат стилните и изчистени линии пред сексапилните елементи.

Близнаци

Близнаците са малко луди и много забавни! Черна дълга рокля биха облекли точно никога. За сметка на това, щурите представителки на тази зодия искат да съчетаят удобното с красивото. Рокли с флорални мотиви, преливащи се цветове и нежен солей са удар в 10-ката!

Рак

Раците не са наперени и хич не искат да бъдат център на вниманието. Винаги биха заложили на класически модел, за който са сигурни, че ще им стои добре. Дори, ако това означава, че ще отидат на събитието със стара рокля, важното е да получат нужната самоувереност!

Лъв

Ах, царици на суетата… Лъвиците са онези жени, които правят впечатление още от вратата, които засенчват булката и които покоряват мъжките сърца само с един жест. Към роклите нямат определени изисквания, но много вероятно е те да са направени по поръчка в някой ярък цвят.

Дева

Девите са здраво стъпили на земята и знаят перфектно, че дрехите не са най-важното нещо. Разбира се, те имат набито око към детайлите, но не биха се вманиачили в търсенето на „перфектната” рокля. Би им допаднал изчистен модел с дължина до коляното в естествени тонове – бежово, маслинено зелено и т.н.

Везни

Везните са феновете на старата класика ала Коко Шанел. Вярват, че някои дрехи са вечни и няма смисъл да се правят експерименти със стила. За тях е важна самата структура на дрехата, платовете и симетрията. Запомнете – едни Везни никога не биха облекли нещо несиметрично!

Скорпион

Скорпионите имат интензивен характер, който обича да провокира. Те нямат нищо против новите тенденции и биха пробвали от всичко, стига това да им донесе нужната доза внимание. Не се страхуват да бъдат предизвикателни, затова залитат към модели с голи гърбове, дълбоки цепки и изрязани деколтета.

Стрелец

Стрелците са спонтанни по природа и това личи дори в стила им. Те по-скоро биха забравили, че са канени на сватба, от колкото да търсят рокля толкова дълго време. Биха грабнали първото парче плат, което не ограничава движенията им и не разкрива твърде много от тялото им.

Козирог

Козирозите изглеждат студени и скучни, но всъщност са разумни и обичат да преценяват дадена ситуация. Те първо биха анализирали гостите на събитието, за да съобразят стила на роклята. Не се страхуват да бъдат смели, но когато това няма да направи лошо впечатление!

Водолей

Водолеите имат интересен вкус, който не всички разбират. Те носят само дрехи, които наистина им харесват, без да се интересуват от мнението на околните. Могат да се появят с полупрозрачна рокля или такава с дълъг шлейф. Бъдете готови за изненади!

Риби

Рибите имат свободен дух, който често намира отражение в стила им. Бохемските свободни модели са им най на сърце, особено ако са в сини нюанси. Никога няма да видите една истинска Риба в тясна, прилепнала, къса рокля, това просто не е техният свят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама