Brunello Cucinelli посети София


Brunello Cucinelli посети София

Brunello Cucinelli присъства лично на официалното откриване на своя първи монобранд бутик в столицата, заедно с още над сто от клиентите и партньорите на марката и ценители на изисканата мъжка и дамска мода.

"Щастлив съм да бъдa за пръв път във вашата красива страна с древна история. Искам да изразя своята изключителна благодарност към моя партньор г-жа Алипиева, с която работим успешно вече две години и половина. Произхождам от малко работническо семейство, което ме е научило винаги да се отнасям с достойнство към всяко човешко същество и да не забравям откъде съм тръгнал. Именно заради това живея в малкото селце Соломео и се опитвам да го реставрирам, за да остане като наследство за поколенията. Днес си поговорих малко с младите хора тук и на повечето им липсва кураж. Бъдете по-смели! Живеем в златен век и преживяваме огромен ренесанс в духовен, морален и социален аспект. Може да постигнете много! Дано съм успял да ви предам поне малко от вярата в човечеството и ценностите на човека и марката Brunello Cucinelli.” – сподели италианският дизайнер на събитието в София.

Харизматичният италианец и неговият осемчленен екип останаха очаровани от стилното градинско парти с автентична рустикална атмосфера с много живи цветя. Музиката бе поверена на Рейчъл Роу и Страхил Велчев (KiNK), които спечелиха гостите с половинчасов с най-известните песни на българската певица и няколко неочаквани кавър версии на популярни парчета.

За бутика в София

Официалният бутик на Brunello Cucinelli в София е разположен на два етажа и 250 квадратни метра. В него ще намерите мъжката и дамската колекция на италианската марка, заедно с аксесоарите за мъже и жени. Марката е световноизвестна със своите висококачествени кашмирни пуловери, позиционирани в най-високия луксозен сегмент.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама