5 тенденции, които да пробваш до края на зимата


5 тенденции, които да пробваш до края на зимата

Макар през последните дни слънцето закачливо и упорито да се показва, температурите навън все още не позволяват да приберем зимните дрехи в дъното на гардероба. И докато всички търпеливо чакаме да дойде пролетта след два месеца, ето кои свежи тенденции ще ви помогнат да се заредите с добро настроение и да бъдете в крак с модата през този период.

Големи, по-големи… огромни шалове

Oversize пуловерите определено не са единствените плетива, които да носите в преувеличен размер. Големите правоъгълни шалове имат предимството да могат да се носят по куп различни начини. Дори една обикновена черна рокля прилича на шедьовър в комбинация с такъв топъл аксесоар. Дори част от косата ви да остане "сгушена" в шала, това изглежда приятно небрежно.

Палто като домашен халат

Когато става дума за връхни дрехи, има стотици модели, от които да изберете най-подходящия за вас. Ние ви предлагаме да не пропускате възможността да пренесете домашния уют на улицата с палто "халат”. Специфичното при него е, че няма нито копчета, нито ципове – носи се или отворено, или със съвсем небрежно завързан колан.

Бохо визия с пончо

Предимството на пончото е, че е удобно, топло, а нестандартната му кройка създава интересна визия. Изберете пончо с ресни, комбинирайте го с ботуши до коляното или чизми и се вписвате перфектно в бохо модата.

В духа на диското с неонови цветове

Вече сигурно сте забелязали, че неоновите дрехи са тенденцията, от която този сезон няма как да избягаме – ярко зелени парки, чорапогащници и какво ли още не. Не забравяйте, че тези тонове служат като акцент и трябва да бъдат съчетани с черно, бяло или друг неутрален цвят.

Квадратни токове – ретро полъх от 80-те

В последните години модният свят се превърна в нещо подобно на машина на времето. И днес обувките с дебел, масивен и в повечето случаи квадратен ток ни връщат към ранните години на 80-те.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама