5 есенни тенденции за всяка фигура


5 есенни тенденции за всяка фигура

Трудно е да решите кои са най-добрите есенни тенденции за 2014, тъй като в модния свят може да чуете различи мнения. Някои казват, че този сезон хит ще са късите поли, други пък залагат на дългите. Някои гласуват за тъмните цветове, а други за ярките. Но всъщност най-важно е какво ви отива на вас, защото тялото ви е уникално. С вашата приятелка може да носите един и същ размер, но да имате различни пропорции, а също определени тенденции стоят по-добре на високи жени (или ниски). Затова подбрахме 5 тенденции, които са подходящи за всяка фигура.

Смели цветове: червено, зелено и бордо


Ярко червеното и изумруденото отиват на всеки цвят на косата и кожата. Само не ги съчетавайте, освен ако не се обличате за коледно парти. Бордото също е много подходящо за есента – от поли до боти и аксесоари. Кожата ни става по-бледа през зимата, а тези цветове ще направят тена ни по-топъл. Комбинирайте бордото със светло розово, кремаво, черно или сиво (вижте тук няколко страхотни визии с този цвят).

Животински принт


Животинските принтове са класика и когато са носени правилно, тоест умерено, показват, че имате стил и ярък характер. Със сигурност не ви съветваме да се обличате от глава до пети в леопардово. Заложете на малка чантичка, високи обувки или шал в този десен.

Боти


Всеки може да носи боти, важното е как го прави. Дамите с тънки крака изглеждат страхотно, ако ги комбинират с поли. По-пълните жени е добре да ги съчетаят с прави панталони или с дънки с навити крачоли. Хубавите обувки трябва да бъдат на показ.

Плетива


Плетените пуловери са важна част от есенния ни гардероб. Но този сезон са актуални също плетените палта, поли, рокли и панталони. Все пак не ви препоръчваме да се обличате изцяло в плетива. Спрете се само на една дреха, например тънък плетен пуловер с дънки или плетено палто с кожен клин и боти.

Миди пола


Преди време писахме, че полите със средна дължина са много актуални този сезон. Хубавото е, че те отиват и на слаби, и на пълни дами. Вижте как да ги носите тук.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама