4 тенденции при банските за лято 2016


4 тенденции при банските за лято 2016

Слънцето вече все по-често наднича зад облаците и благодарение на него всички започваме да бленуваме за лятната почивка на море. Не можем обаче да стегнем куфарите, преди да сме си купили модерен бански за плажа. Ето и кои ще са водещите тенденции при плажните облекла за този летен сезон.

Горнище „банду“

Ако моделите с триъгълници пречат на слънчевия загар, то бански с горнище тип „банду“ има точно обратния ефект. Може да избирате и модела - дали да е осукан през средата, с цип или връзки. Имайте предвид, че горнище банду подчертава бюста.

С висока талия

Долнище с висока талия в стил 60-те продължава да присъства в тенденциите при банските костюми. Хубавото е, че подчертава талията и е подходящ избор за дамите с по-пищни фигури. Новото - предната и задната част на банския могат да бъдат свързани с множество връзки и летни.

В бохо стил

За всички дами, които обичат свободата и имат приключенски дух, банските в бохо стил са прекрасен вариант! Изберете такъв с ресни или индиански принт, допълнете с някакво интересно бижу и сплетете коси, за да се превърнете в истинска Покахонтас!

Цял бански

Целият бански определено доминира при тенденциите за лято 2016. Елегантен, по-спортен, с принт или по-изрязан - дизайнерите са се погрижили за всеки вкус. Независимо дали е класически цял бански, монокини или трикини - няма да сбъркате в избора си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама