4 дрехи за есента, които да купите от намаленията още сега


4 дрехи за есента, които да купите от намаленията още сега

Много пъти сме си говорили за „вечните“ дрехи в женския гардероб. Сещате се – пола тип молив, бяла риза и т.н. Днес ще ви дадем няколко хитри идеи, благодарение на които ще освежите гардероба си за предстоящата есен и ще си гарантирате страхотна визия. Дрехите, които ще бъдат задължителни през следващия сезон, могат да бъдат намерени на настоящите летни намаления на наистина супер изгодни цени. Затова – запретвайте ръкави и бегом към най-близкия мол!

Блейзър с два реда копчета

Ако все още се чудите каква е разликата между блейзър и сако, то блейзърът е по-дълъг от сакото и по-спортен. Можете да го приемете и като палто, но с по-тънък плат. С две думи – задължителна част от есенния гардероб. Хубавата новина е, че останалите бройки от миналогодишните колекции в момента са намалени, така че ако не държите на последен писък на модата (все пак, това е класическа дреха и няма голяма разлика между колекциите), няма смисъл да се изхвърляте с големи суми.

Кюлоти

Кюлотите, които съвременната мода наследява от 60-те, са елегантни панталони с А-образна кройка, които стигат най-много до педя под коленете. Те бяха особено актуални през вече преминаващия сезон пролет/лято, но със сигурност топлите есенни дни ще ви позволят да им се порадвате още няколко месеца.

Късо дънково яке

Какво е есента без подходяща връхна дреха? Ние сме големи почитателки на дънковото яке, тъй като си е направо „мултифункционално“ – може да го носим както на работа, така и на среща. Ако в гардероба си нямате поне едно, е крайно време да си купите от летните намаления.

Туника с голи рамене

Можете да носите туниките с голи рамене с още по-широки панталони или тесен деним, с поли във всякакви форми и дължини, общо взето с всичко! Определено можем да наречем този тренд най-романтичен измежду всички модни решения, а още по-хубавото е, че ще можем да му се наслаждаваме още поне няколко месеца и през есента.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама