3 модела сандали, които са истински хит този сезон


3 модела сандали, които са истински хит този сезон

Лятото вече е в разгара си и съвсем логично започваме да си представяме лятната си почивка на морето. Къде ще отидем, с кого и какво ще обличаме, докато сме там. Обувките са важна част, а сандалите са просто задължителни за летните месеци. Не само за почивката, но и за града. Затова сме ви приготвили няколко стилни и удобни, а също и изключително актуални модела за лято 2016.

Сандали с ресни

Ресните са изключително седемдесетарска тенденция, която се асоциира с хипи движението и бохо стила. Достигнаха пика си през лятото на 2015-а, но и тази година заедно с пискюлите завладяват сандалите и чантите.

„Гладиаторски“ сандали

Надали има нужда да ви обясняваме какво се крие под името на този модел. Да, точно така, това са сандалите, с които ще приличате поразително на Херкулес, но за сметка да това ще бъдете в крак с последния писък на модата. Отворени пръсти и здраво завързани гладиаторски сандали, достигащи коленете, се нареждат в списъка с най-горещите модели сандали за това лято.

Със закачливи помпони

Чифт от тези супердекорирани, цветни и свежи сандали определено може да съживи гардероба ви. Може би на пръв поглед си мислите, че няма с какво да ги комбинирате, но истината е, че сандалите с цветни помпони стоят разкошно на всякакъв тип дрехи, внасяйки много лятно настроение!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама