Топ коафьори показаха тенденциите в косите


Топ коафьори показаха тенденциите в косите

Вили Боршукова, Рени Илиева и Асен Налбантов показаха уменията си в коафьорско шоу под надслов: Contradiction вчера, 21 октомври, в „Дом на киното”.

Топкоафьорите разкриха богатството и креативността на формите и цветовете в прическите за сезон есен-зима 2014/2015.

Топкоафьорът Вили Боршукова показа шест романтични модела в различни форми. Тя представи една от тенденциите за този сезон – смесването на стилове и цветове. Естествените натурални тонове са в комбинация с фини прически, които показват изяществото във всеки детайл на фризурата и аксесоарите към нея. Смелата комбинация между естествени форми в прическите и авангардни цветни акценти дават нов облик на всяка визия. Величие и класа, а същевременно естествено и натурално излъчване – това е съвършената визия.

Денят преминава на бързи обороти – бизнес срещи, ангажименти, работни обяди, луксозни партита. Превъплъщенията не са лесна работа, но жената трябва да е уникална и различна за всеки един момент. Топкоафьорът Рени Илиева представи 8 фризури в различни стилове – ежедневни прически в къси и средни дължини, изцяло залагащи на натуралните тонове за сезона: шоколадово кафяво и тъмно кестеняво. Официалните прически варират от семпло прибрани къдрици до кокове със спуснати кичури встрани. Авангардните прически са в по-пищни форми с леки вълни прибрани нагоре и подчертана асиметрия в изпълнението. Рени Илиева показа и един специален модел – емблематичният кок на изпълнителката Адел.

Асен Налбантов или "Богът на ножиците”, както често го наричат, заложи на артистичност и екстравагантни модели. Коафьорът показа ярки цветове, комбинации от типичен гръндж, авангардни решения и характерните за него рисунки. Сред осемте модела се откроиха Горгоната медуза, индианци и кроманьонец – всички в типичния му ексцентричен и оригинален стил. Моделите имаха специални послания нарисувани от Асен, а на един от моделите беше изписано посланието за вечерта Contradiction.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама