Тенденции при прическите за Есен/Зима 2014-15


Тенденции при прическите за Есен/Зима 2014-15

Въпреки че есента официално ще настъпи на 23 септември, е време да се запознаем какво ще е модерно при прическите през Есен/Зима 2014-15. За тази цел проследихме ревютата на най-големите марки и събрахме за вас топ тенденциите.

Коса на една страна


Тази прическа я видяхме на ревютата на Alexander Wang, Richard Chai, Zimmermann и Peter Som. Може да си я направите и сами, тъй като е изключително лесна. Просто сресвате косата на една страна и я хващате отзад с фиба или друг аксесоар за коса. Част от кичурите остават небрежно разпилени около лицето.

Плитки


Плитките нямат намерение да излизат от мода, което ни радва. На същото мнение са дизайнерите Marchesa, Marc by Marc Jacobs, Nanette Lepore и Leonard Pari. Има множество варианти как може да сплетете косата си – рибена, на една страна, диадема...

Мокър ефект


Ако трябва да сме честни, не сме фенове на прическите с мокър ефект, но те ще са актуални и през студените месеци. Ако на вас ви харесват, въоръжете се с много силни стилизиращи продукти, както са направи Phillip Lim, Lanvin и Christopher Kane.

Класически френски кок


Тази прическа е много семпла, но изключително елеганта и е подходяща както за офиса, така и за вечерно излизане. Видяхме я на ревютата на Monique Lhuillier и Altuzarra.

Фиби


Фибите служат, за да захващат косата и не трябва да се виждат, но не и този сезон, когато ще са на показ. Такива прически ни показаха Zac Posen, Zimmermann и Reem Acra.

Бретони


Бретони във всякакви форми ще са актуални и през студените месеци. Това смятат Oscar de la Renta , Zac Posen, Giles и 3.1 Phillip Lim. Плътни, асиметрични, къси... изберете този, който най-много отива на формата на лицето ви.

Боб


Прическата тип Боб (с дължина до брадичката) ще е модерна през Есен-Зима 2014/15, като може да заложите на класическо елегантно каре или на нещо по-небрежно. Michael Kors, Marc Jacobs, Custo Barcelona и DKNY също са фенове на тази визия.

Обем


Прическите с обем най-вече в горната част на косата също са сред топ тенденциите за студените месеци. Видяхме ги при Nina Ricci, Oscar de la Renta, Versace, Carolina Herrera и Dsquared2.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама