Тенденции при грима за есен-зима 2015/16


Тенденции при грима за есен-зима 2015/16

Всички знаем, че топлите летни месеци предразполагат към свежи и ефирни цветове, в унисон с настроението, което слънчевите лъчи носят. Чудите ли се вече какво ново са ни приготвили make-up артистите за следващия сезон? Съвсем няма място за притеснение, защото тази есен тенденциите ще бъдат толкова разнообразни, че със сигурност ще се влюбите поне в една от тях.

Устни в плодови нюанси

За разлика от миналата есен, когато на власт бяха неутралните цветове, този сезон ще можем да експериментираме с най-въздействащите и актуални тонове. Всички нюанси на череша, боровинка и синя слива ще бъдат изключително модерни. Матовият завършек ще придаде още по-голяма тайнственост, така че оставете бляскавите глосове за следващата пролет.

Пърхащи мигли за изтънчено излъчване

Плътните, изкусно изрисувани вежди също ще останат на мода, но в много по-естествен вариант. Акцентът обаче ще падне върху миглите, които трябва да са обемни и издължени. Можете да постигнете това чрез двойно нанасяне на любимата ви спирала или да изпробвате актуалния метод „косъм по косъм”.

Смели бронзови елементи

Свикнали сме, че през есента основните цветове в грима са златно, бежово и кафяво. Този сезон гримьорите ги избягват, давайки път на металическия бронз. Този оттенък озарява лицето и се комбинира добре със споменатите по-горе устни в тъмен и наситен цвят.

Стробиране вместо контуриране

Сигурно помните популярната техника „контуриране”, наложена от Ким Кардашиян. Тази есен тя ще бъде заменена от актуалното стробиране. Макиажната иновация залага на фино подчертаване на лицевите черти, избягвайки грубите светлосенки. Освен че е по-лесна за постигане в домашни условия, техниката е доста по-лека и приятна за носене.

Класическата очна линия в ново амплоа

Очната линия никога не е слизала от топ тенденциите и изглежда няма никакви изгледи това да се случи скоро. Класическото “котешко око” е още по-смело и ясно изписано върху клепачите. В случай, че искате да разнообразите добре познатата класика, заложете на двойна очна линия.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама