Страхотна прическа за всеки ден от седмицата


Страхотна прическа за всеки ден от седмицата

“Уау ефект за една седмица” е предизвикателство, което разкрива една седмица от живота на женската коса. То също така демонстрира и значителната разлика в плътността на косата и самочувствието след използването на новите продукти от серията head & shoulders Thick & Strong. Включи се и ти, за да може косата ти да стане забележителна!

Класически сешоар за сутрешна среща в понеделник – стъпка по стъпка


Тази класическа визия със сешоар е бърза и лесна за осъществяване, като същевременно ти позволява да разкриеш новата си обемна и гъста коса. Също така имаш възможност да покажеш предимствата от новата гама head & shoulders Thick & Strong, която ти помага да направиш впечатление с неотразима коса.

Стъпка 1: За тази визия е важно да поставиш солидна основа, затова препоръчвам употребата на надежден шампоан против пърхот, какъвто е head & shoulders Thick & Strong. След това нанеси Extra Thickening Treatment тоник за оптимална грижа и обем още от корените.

Стъпка 2: Вземи голяма четка от естествен косъм и раздели косата на няколко части. Реши кичурите нагоре, за да не ти се пречат. Работи от тила към основата на косата ти.

Стъпка 3: Насочи отвора на сешоара към корените и го придвижи по целия косъм до връхчетата за наистина гладък завършек. Отдели специално внимание на кичурите, които подчертават лицето ти – когато стигаш до краищата им, завъртай четката навън, за да създадеш обемна извивка. Завърши процедурите с малко количество спрей.

Готова си – твоята невероятна и професионална прическа със сешоар е готова. С нея демонстрираш своята гъста и силна коса, която дава стимул на твоето самочувствие през целия ден. Това е перфектният начин да започнеш седмицата, особено ако имаш работна среща рано сутрин.

Плитка от едната страна за кафе с приятели във вторник – стъпка по стъпка


Стилната плитка изглежда неангажираща и е лесна за оформяне. Всичко, което ти трябва е малко повече обем в корените, които да поддържат небрежната визия.

Стъпка 1: Препоръчвам използването на шампоан за обем, какъвто е head & shoulders Thick & Strong. За тази прическа косата трябва да е третирана с качествен продукт, който спомага за заздравяването на краищата, правейки ги по-издръжливи и неподатливи на наранявания. Продуктът от серията се грижи за твоите скалп и коса, като успоредно с това ти осигурява моментален обем. Това е идеалната основа, от която имаш нужда за една невероятна плитка.

Стъпка 2: Изсуши косата си със сешоар с голям и широк накрайник, за да осигуриш допълнителен обем. Незабавно ще забележиш ползата от серията на head & shoulders, защото всеки косъм е по-гъст и плътен само след едно измиване.

Стъпка 3: Разреши косата в обичайната й посока, след което я отдели от една страна и я раздели на три части. Не е необходимо те да са равни и изрядни – красотата на тази прическа идва именно от небрежния й стил, затова е хубаво да оставиш няколко свободни кичура, които да оформят лицето ти.

Стъпка 4: Сплети косата и използвай малки ластичета, за да я задържиш на място. Разхлаби малко плитката, като я дръпнеш настрани, за да създадеш небрежна визия. Завърши с малка доза спрей, който да държи всички кичури на място.

Готова си – изтънчена плитка в само четири стъпки. Обемът от корените, който получаваш чрез head & shoulders Thick & Strong ти позволява да се насладиш на този небрежен стил, перфектен за излизане на кафе с приятели.

Удължени краища и вълни за среща в сряда вечер – стъпка по стъпка


Наситените вълни в косата са класическа и стилна визия, която ще те накара да се чувстваш невероятно и ще се погрижи всички погледи да са съсредоточени в теб. В допълнение, тази прическа е идеален начин да покажеш гъстата и здрава коса, която имаш.

Стъпка 1: Най-важното, което трябва да запомниш е, че грижата за косата ти е също толкова важна, колкото и грижата за стила. Препоръчвам ти употребата на шампоан от серията head & shoulders Thick & Strong, който защитава твоя скалп и оставя косата ти мека и лесна за оформяне. Използването на тоника от серията спомага да засилиш силата и плътността на косъма.

Стъпка 2: След като изсушиш косата, нагрей няколко кичура, за да създадеш красива вълна. Раздели косата на части и започни отзад напред, като се движиш бавно по продължение на косъма. Навий малка част от косата около машата и задръж за 15-20 секунди. Бъди сигурна, че работиш в една и съща посока с всички извивки, за да осигуриш нежна и преливаща вълна.

Стъпка 3: Нежно разроши кичурите навън с четка от естествен косъм, за да осигуриш свободно спускане на вълните, като не забравяш да фиксираш със спрей.

Ето ги – твоите прекрасни и издължени вълни изглеждат лесни за постигане, като не пропускат да покажат естествения обем на косата и здравите корени, които имаш. Перфектна прическа за всякакъв повод, особено за вечерно излизане.

Висок кок за работното интервю в четвъртък – стъпка по стъпка


Тази прическа осигурява повече изтънченост на класическата визия и демонстрира обем още от корените, който значително променя излъчването. Използвай новите продукти head & shoulders Thick & Strong за невероятен резултат.

Стъпка 1: Тази визия изисква здрава и силна коса – препоръчвам използването на продуктите от серията head & shoulders Thick & Strong, която се грижи за косата и скалпа ти. Така ще се сдобиеш със здрав косъм, който е издръжлив към накъсване.

Стъпка 2: Изсуши цялата коса върху сешоар с широк край, за да създадеш допълнителен обем още от корените. След това раздели косата на три части – няколко кичура, които да оформят лицето, една опашка отгоре и една от задната страна на главата.

Стъпка 3: Фиксирай долната опашка и среши с гребен горната за да добавиш обем. След това свържи двете опашки, завий ги заедно и захвани с фиби за да изградиш елегантен кок.

Стъпка 4: Насочи кичурите, която оформят контура на лицето ти назад към кока и отново захвани с фиби. Издърпай няколко кичура навън, за да придадеш хаотичен и неангажиращ вид, след което нанеси добро количество спрей за коса.

Твоят висок кок е готов. Тази визия е красива, практична и професионална, идеална за всяко важно интервю или среща. Тя залага на висок кок и затова обемът, който head & shoulders Thick & Strong ти дава е важен за крайния резултат.

Сплетен кок за събиране със семейството в петък – стъпка по стъпка


Тази прическа ти придава закачлив и игрив вид, който никога не излиза от мода. Тя е изключително гъвкава – перфектна е както за през деня, така и за вечерта. Когато е придружена с плътни кичури коса, създава представата за по-обемен кок.

Стъпка 1: За тази прическа е изключително важно кожата на главата ти да е здрава. Затова препоръчвам използването на шампоан Thick & Strong на head & shoulders. Довърши подготовката на косата с тоника Extra Thickening Treatment, за да създадеш перфектната основа за по-нататъшното оформяне на косата.

Стъпка 2: При сушене използвай голяма кръгла четка. Изсуши косата си, започвайки директно от корена за допълнителното й повдигане. За да създадеш гладкия вид на тази прическа, след изсушаване включи сешоара на „cool“ и приглади косата си.

Стъпка 3: Наведи глава надолу и я вържи на стегната висока опашка. След това я раздели на две и сплети всеки един кичур поотделно, преди да ги усучеш заедно, за да се получи ефектът на плитката.

Стъпка 4: Оформи в кок сплетената коса и фиксирай с фиби. За да спреш хвърчащите коси, напръскай с лак.

Ето – лесна прическа, перфектна за събиране със семейството в петък.

Стъпка-по-стъпка: Блестящи вълни за излизане с приятели в събота


Тази прическа е елегантна и игрива. Със сигурност ще привлечеш погледи и ще бъдеш забелязана. Всичките ти приятелки ще ти завиждат за този “уау” ефект.

Стъпка 1: За тази визия се нуждаеш от коса, която се оформя лесно и има допълнителен обем, затова препоръчвам колекцията на head & shoulders Thick & Strong, която включва тоника Extra Thickening Treatment. Той подхранва косата и кожата на главата, осигурявайки перфектен завършек.

Стъпка 2: Изсуши косата си с четка от естествен косъм за допълнителен обем и блясък. За къдриците използвай средно голяма маша, като започнеш оформянето от задната част на косата и бавно стигнеш до предната. Навивай средно големи кичури коса на машата и задържай за няколко секунди. Закрепи с фиба готовите кичури, преди да преминеш към следващите. Увери се, че навиваш косата си в една посока, за да се получат гладки и непрекъснати вълни.

Стъпка 3: Махни фибите, с които си закрепила накъдрените кичури и леко мини косата с голяма четка. Придържай я с ръка, за да придадеш гладкост и да отстраниш хвърчащите коси. Напръскай с лак за коса.

Готово! Вече имаш перфектния вид, с който да изпъкнеш в тълпата, когато си навън с приятели в събота вечер. Ти ще си хитът на вечерта, благодарение на големите, жизнени и блестящи къдрици. Разбира се, благодарение и на допълнителния обем, който колекцията Thick & Strong на head & shoulders ти осигурява.

Стъпка-по-стъпка: Обемна опашка за обяд в неделя


Опашката е класическа прическа, която е перфектна за всеки повод. Тази обемна опашка е разновидност на стандартната, а допълнителният й обем е подходящ за всяка жена.

Стъпка 1: Дори в почивния ден, косата ти трябва да изглежда добре и затова препоръчвам колекцията на head & shoulders Thick & Strong за да запазиш прическата си, да й придадеш обем и да предотвратиш разпиляването й – веднага ще забележиш положителния ефект на продуктите, който стои е важен за тази прическа.

Стъпка 2: Изсуши косата си както обикновено. Довърши оформянето като наведеш главата си надолу и насочиш струята на сешоара към корените за допълнителен обем. След това преметни косата си на една страна и я вържи с ластик.

Стъпка 3: Раздели опашката на няколко кичура. Използвай едра маша за големи, нежни вълни, които ще придадат на опашката обем и текстура. Разреши я с пръсти и напръскай с лак за коса.

Тази прическа е перфектна за приятен неделен обяд. Обемът в корените кара тънката коса да изглежда по-плътна, а този стил доказва, че дори и с тънка коса, не трябва да избягваш опашката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама