Раздадоха "Оскар"-и за красота в София


Раздадоха "Оскар"-и за красота в София

В навечерието на най-престижните филмови награди „Оскар“,  у нас също се раздаваха Оскари, но за красота – Hydrafacial Oscars. Наградите бяха присъдени на 6 салона за красота и 2 дерматологични клиники от цялата страна, които успешно работят с процедурата за чиста и здрава кожа – Hydrafacial.

Наградите бяха присъдени в 9 категории, сред които за най-добър терапевт, най-добър салон, най-добро регионално представяне, най-добро клинично представяне, стандарт и качество на процедурата и други.Сред отличените салони бяха все елитни центрове от столицата и страната като дерматологична клиника Magic Line на д-р Мадлен Кокева, , която грабна приза за най-добро клинично представяне, клиниката на д-р Мая Тачева – „Пандерма“, лазерен център Evolition, който се отличи с наградата за най-добър терапевт, салони Murphy отмъкнаха наградата за най-добър пробив, козметичен салон Nirvana взе приза за най-добър център по красота, варненската клиника Medea се отлични като най-добре развиващата се клиника в региона, а пловдивското студио Alex за стандарт и качество. Един салон се отличи с две награди. Център по естетика Persona грабна призовете за най-добро онлайн представяне, заради стотиците си позитивни отзиви от клиенти в Интернет, както и специалната награда на медиите. Тя бе присъдена от жури в състав сп. Glamour, радио FM+  и Ladyzone.bg. Наградата се дава за най-добро позициониране в медиите през 2014 г.

За да връчи една от наградите чак от САЩ пристигна Ерик Рикар, който е изпълнителен директор на компанията производител на Hydrafacial - Edge Systems.

Процедурата доби популярност като любимата терапия на Парис Хилтън, Бионсе, Камерън Диаз, Кейт Унислет и на редица други холивудски знаменитости. Сред българските звезди, които обожават процедурата са Кремена Халваджиян, Марина Кискинова,  лекоатлетка Ваня Стамболова. Наградите,  наречени с намигване, „Hydrafacial Oscars“,  са първите светски награди за развитие на бюти процедура в България.

„Статуетките, които получиха победителите наподобяват Оскар в женски вариант“, казват организаторите от Бул Мед Консулт, компанията дистрибутор на Hydrafacial за България. Гвоздеят в програмата на церемонията бе колоритното шоу на акробатката Сирма Добрева, позната в цял свят като „жената каучук“. Тя „открадна“ серум Hydrafacial от кутия с размери 40 см на 40 см., като влезе цялата в нея. Сирма е много популярна българска акробатка, която изнася представления чак в Япония.

Водеща на шоуто беше Мая Савова, съпруга на небезизвестния спортен коментатор Крум Савов. Той придружаваше съпругата си по време на церемония, а накрая я поздрави за доброто представяне с красив букет цветя.  

Гостите забавлява талантливата певица от X Factor Люба Илиева. Тя показа уникални гласови възможности, като пя песни на Алиша Кийс, Адел и Кристина Агилера.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама