Празничният грим на Кейт Мос


Празничният грим на Кейт Мос
Снимка: Getty Images/Guliver

Топ моделът Кейт Мос иска да "сияе" на Коледа.

40-годишната красавица засилва разкрасителните процедури преди празниците. Към режима си за красота тя добавя допълнителни продукти, които ще придадат на кожата й "сияен блясък" и ще скрият следите от купоните до късно вечер.

"Режимът ми за красота се променя преди Коледа. Използвам повече металически цветове и винаги добавям малко повече блясък около Коледа. Понякога гримирам очите си с металически цветове, а на скулите си слагам малко олио за тен, което придава на кожата лек цвят и изтънчен блясък – идеално за парти", казва тя.

"Тенът придава по-здрав вид. С тен може да се прикрият и следите от дългите нощи. Той ги покрива и те кара да изглеждаш по-свежо", добавя Кейт.

Блондинката подчертава скулите си с комбинация от бронзант и продукт за изсветляване, а накрая добавя малко цвят на устните си, за да завърши своя "парти вид".

"Често откривам нови продукти по време на фотосесия. Обичам да смесвам бронзанти с продукти за изсветляване, за да подчертая скулите си. Обичам червеното червило и блестящата кожа. Това е винаги подходящо за парти", казва Кейт Мос.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама