Парфюм според зодията


Парфюм според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Намирането на най-подходящия за нас парфюм е трудна работа. Във всеки магазин за парфюми може да видите купища жени, които се пръскат и пръскат, надявайки се изведнъж да попаднат на точния аромат. Парфюмеристите ни съветват при избора на парфюм да се доверим на инстинктите си, тъй като това е много личен процес.

Какво е "точният аромат”? Преди всичко аромат, който пасва на нашата индивидуалност. А няма по-добър индикатор за индивидуалността ни от зодията. В крайна сметка, всеки ден се консултираме с хороскопа си дали да вземем чадър, например, та какво остава за далеч по-важни решения като избор на парфюм. Дори да не вярвате в астрологията, прочетете следващите съвети, може да останете изненадани.

За Овена е важно парфюмът да се усеща

Овенът е импулсивен и обича да подчертава тази част от своята личност. Потърсете някой магнетизиращ парфюм като Dark Rum на Malin+Goetz. Този аромат съчетава тежки нотки като кехлибар и пачули с по-естествени като ром и кожа.

Пробвайте:  Malin+Goetz, Dark Rum

Телецът харесва парфюми, които миришат скъпо

Телецът обича лукса, така че за него е важно парфюмът да е скъп. Най-новият аромат на Tom Ford, Tobacco Vanille, е напълно подходящ. Съчетанието от мускус, бяла кожа и какаови зърна дава усещането, че носите скъпо кожено палто.

Пробвайте: Tobacco Vanille, Tom Ford

Парфюмът на Близнаците е интелигентен

Близнаците живеят заради приключенията, затова на тях им трябва някой специален аромат. В Cannabis Perfume Oil на Malin+Goetz пиперът се комбинира с портокал, пачули и канабис. Няма опасност да се надрусате, но стандартите ви за парфюм може да се повишат до едно ново ниво.

Пробвайте: Cannabis Perfume Oil, Malin+Goetz

Ракът използва парфюма за вдъхновение.

Ракът черпи силата си от дома и творческата си енергия, затова се нуждае от мек аромат. Gold на Commodity е ориенталски парфюм, в който се преливат земни и сладки нотки. Резултатът е иновативен и топъл, също като личността, която го носи.

Пробвайте: Gold, Commodity

Лъвът обича да е център на вниманието

Когато избирате аромат за лъва, гледайте да е нещо шикозно. Decadence на Marc Jacobs, в бутилка с формата на чанта е перфектният избор.

Пробвайте: Decadence, Marc Jacobs

Сложните аромати са идеални за ориентираната към детайла Дева

Когато става дума за Дева, „ориентиран към детайла” е мек начин да кажем „критичен”. Потърсете нещо с много различни нотки, като Nirvana Black на Elizabeth and James. С нюанси на виолетки и ванилия, този аромат никога няма да ви отегчи.

Пробвайте: Nirvana Black, Elizabeth and James

Везните се нуждаят от балансиран аромат

Избирането на аромат за Везните е предизвикателство, защото те не се задоволяват с нищо по-малко от съвършенството. Заложете на нещо, проверено от времето като Flowerbomb на Victor & Rolf. С комбинацията от роза, орхидея и фрезия няма как да сгрешите.

Пробвайте: Flowerbomb Fireworks, Victor & Rolf

На Скорпиона му пасват опушени, страстни нотки

Някога помирисвали ли сте нещо толкова опияняващо, че просто трябва да се върнете и да го помиришете още веднъж? Black Opium на Yves Saint Laurent е точно това, вплитайки кедър с пачули. Скорпионът се нуждае от парфюм със силна воля, като самия него.

Пробвайте: Black Opium, Yves Saint Laurent

Стрелецът се нуждае от игрив аромат

Florabotanica на Balenciaga съчетава роза, карамфил и дива мента. Тази неочаквана комбинация ще донесе чиста радост на Стрелеца, който обича експериментите.

Пробвайте: Florabotanica, Balenciaga

Класическа романтика за Козирога

Козирогът има силна воля и класа, така че заложете на парфюми, издържали теста на времето. My Burberry съдържа всички аромати от една английска градина, така че няма начин и вашият любим да не е сред тях.

Пробвайте: My Burberry, Burberry

Водолеят иска отличаващ се парфюм

Not A Perfume на Juliette Has A Gun е аромат с една-единствена нотка – направен на базата само на синтетичен кехлибар, но има всички качества на един наистина уникален парфюм. С него изобщо няма да се притеснявате, че ухаете като всеки друг.

Пробвайте: Not A Perfume, Juliette Has A Gun

Ароматът за Рибите е мечтателен

Със своята гъвкавост Рибите заобикалят всички непреодолими препятствия. Light Blue на Dolce & Gabbana е чист и семпъл аромат, който няма да надделява над вашето присъствие.

Пробвайте: Light Blue, Dolce & Gabbana

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама