Нощен сутиен стяга бюста


Нощен сутиен стяга бюста

Известен американски пластичен хирург изобрети "нощен" сутиен, който стяга бюста на дамите по време на сън, пише в."Дейли мейл".

Бельото на д-р Рандъл Хоуърт, който има зад гърба си над 2000 пластични операции на гърди, носи търговската марка "Найт лифт".

Сутиенът струва 98 долара и разделя отчетливо бюста. Така че по време на сън едната гърда да не се притиска с другата.

Специалистът от Бевърли хилс твърди, че гравитацията оказва своето въздействие върху бюста на жените. Ако гърдите нямат опора, особено по време на сън, се получава отпускане и вертикални бръчки по тях.

Новият артикул на д-р Хоуърт на практика представлява отделен сутиен за всяка гърда. Така се избягва взаимният гравитационен натиск по време на сън. Според специалиста носенето на подобен сутиен може да отложи или отмени лифтинг на гърдите в по-късен етап.

Конвенционалните сутиени са снабдени с презрамки, които поддържат бюста, когато дамите са в изправено положение. Но когато са легнали, по време на сън, те стават безполезни. Новата кройка на артикула на д-р Хоуърт се справя с този дефект със специално закрепена двойна презрамка за всяка гърда.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама