Най-креативните селфита, които някога сте виждали


Най-креативните селфита, които някога сте виждали

Факт е, че социалните мрежи преливат от най-различни - и еднотипни - селфита. Но в профила на това момиче няма да видите познатите до болка пози. Тя е на 26 години, родена е в Норвегия, а изкуството й е всепризнато- често е наричано "Най-хубавото нещо в Instagram".

За Хелене огледалото в тоалетната е нейното платно, на което тя създава забавни ситуации, в които участник е самата тя. Материалите, с които рисува, са тебешири, акрилни маркери и общо -взето всичко, което е лесно за измиване. За самото рисуване казва, че просто й идва отвътре - ако не рисува върху огледалото, го прави върху салфетки, прозорци и всякакви други повърхности.

"Някои хора си водят дневник, други играят тенис, аз пък рисувам върху огледалото си", казва тя.

За страхотните идеи обяснява, че просто изникват в ума й спонтанно и не е човек, който обръща кой знае какво внимание на детайлите.

"Всички искаме да бъдем забелязани, човешко е. Селфитата ни дават уникалния шанс да документираме живота си - нещата, които правим, хората, с които се срещаме, местата, които посещаваме… Чрез тях ни се дава възможност да разкажем историята си."

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама