Любимката на Стивън Тайлър ни представя на "Мис Свят"


Любимката на Стивън Тайлър ни представя на "Мис Свят"

Манекенката Венета Кръстева ще представи страната ни на най-престижния конкурс за красота "Мис Свят".

Тя на практика е служебна носителка на титлата "Мис България", без изобщо да е провеждан конкурс.

Името на блондинката нашумя преди 2 години. Тогава тя бе титулувана за "Мис България Вселена" и представи страната ни на финала на конкурса "Мис Вселена", чийто съдържател е Доналд Тръмп. Абсолютен прецедент в историята на двата най-известни форума за красота е да участва едно и също момиче. Това обаче ще се случи, тъй като Кръстева е получила покана от организаторите на „Мис Свят" месец преди самия грандиозен финал, пише "Всеки ден".

След броени дни родната манекенка заминава за Саня, Китай, където тази година ще се проведе събитието. То е на 19 декември, но преди това участничките ще имат почти месец подготовка.

В официалния сайт на "Мис Свят" са поместени снимки и визитка на Венета. Тя е представена като успешен български модел и организатор на партита. Мечтата й е да създаде клиника за жени, болни от рак. В свободното си време миската обича да танцува, да готви и да пише поезия. Венета също така е и вегетарианец.

Венета се прочу и със симпатиите, които породи у вокалиста на Aerosmith Стивън Тайлър. Той се запозна с нея на финала на "Мис Вселена" 2013 в Москва, a преди концерта на групата у нас я потърси лично, за да се видят.

У нас досега на "Мис Свят" е изпращана победителката от "Мис България" - конкурс, организиран от Жени Калканджиева и Ирина Папазова. Втората държеше лиценза за "Мис Свят", но очевидно вече го е загубила, щом от централата сами са взели решение коя българка да ни представи на грандиозния финал.

Миналата година на престижното събитие нямахме представителка. Причината бе, че окичената с короната "Мис България 2014" Симона Евгениева бе избрана само седмици след световния конкурс. "Явно миналата година Жени и Ирина направиха конкурса, за да замажат положението и да прикрият, че вече са изгубили правата за "Мис Свят", коментират в бранша ситуацията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама