Избраха Мис България 2015


Избраха Мис България 2015

Марина Войкова беше коронясана вчера за Мис България 2015.

Тя е на 21 години от Елин Пелин. Завършила е Класическата гимназия в София, а в момента учи Българска фиология в Софийския университет.

Интересното за нея е, че Марина печели и Малка Мис България 2004, когато е едва на 9 години. Модел е от 2 години, пътувала е в Париж и Истанбул, където работи с едни от най-добрите модни агенции. 

Голямата награда за Мис България 2015 е стипендия на стойност 8000 евро, предоставена от италанското училище за мода в Милано "Академия дел Лусо“.

На второ място се класира Александрина Цветкова, на 18 години, ученичка в Немската гимнаизия в Бургас, тренирала е 7 години художествена гимнастика.

На трето място се нареди Ирена Петрова от Севлиево – с разностранни интереси – спортни танци, акробатика, баскетбол. Студентка в НБУ специалност Бизнес администрация.

26-тото издание на Конкурса Мис България се излъчи на живо с явен вот на авторитетното жури и интернет гласуване в реално време. Организатор и лицензиант на конкурса е Агенция Интерсаунд с президент Ирина Папазова.

Победителката и двете й подгласнички ще представят България на престижните международни конкурси Miss Earth, Miss Planet и Miss Globe през следващата година.

Водещи на бляскавата церемония бяха Ваня Пенева и Орлин Павлов.

 Снимки: Пламен Колев и Алекс Манчев​

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама