Беларус победи в Мисис Свят 2014


Беларус победи в Мисис Свят 2014

Марина Алексейчик, представителката на Беларус, победи в  конкурса "Мисис Свят 2014", чийто финал се проведе вчера в американския щат Мериленд, предаде агенция ТАСС.

31-годишната Марина е омъжена от четири години. Тя е певицата и телевизионна водеща.

На второ място се класира представителката на ЮАР, на трето - тази на Перу, а на четвърто - "Мисис Севастопол" - едната от двете представителки на Русия тази година.

Нашата представителка Анита Желева, която разбули духовете в социалните мрежи, разбираемо не успя да се класира на по-предна позиция.

Участничките първо се представиха в национални носии или друго облекло, което говори за националната им принадлежност. "Мисис Севастопол" - актрисата Наталия Николаева, бе облечена в рокля на Екатерина Втора - императрицата, която е присъединила Крим към Руската империя през 1783 г.

Програмата на вечерта се състоеше от няколко номера. В началото участничките изпълниха ритмичен танц, облечени в жакети и с бастунчета. След това те се представиха в бански костюми и вечерни рокли.

В конкурса участват омъжени млади жени, които вече имат деца и активно участват в политическия и обществен живот на своите държави, както и в благотворителност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама