5 урока, които можем да научим от Джулия Робъртс


5 урока, които можем да научим от Джулия Робъртс
Снимка: Getty Images/Guliver

Наскоро в интервю пред сп. "Ю" Джулия Робъртс разкри, че е изложила на значителен риск своята кариера, като загърбила пластичната хирургия и твърдо отказала да се подмладява чрез скалпела, тъй като смята, че вътрешното сияние е по-важно. Ние сме напълно съгласни с актрисата и смятаме, че можем да научим няколко ценни урока от нея за красотата и модата.

1. Удобството и модата могат да вървят ръка за ръка


В началото на кариерата си Робъртс няколко пъти избираше тоалети, вдъхновени от мъжкия гардероб, за червения килим. Тя доказа, че дори дънките могат да бъдат шик.

2. Не се страхувайте да показвате естествената си коса


Една от запазените марки на Джулия Робъртс е къдравата и необуздана коса. Защо трябва да обуздавате красивите си къдрици?

3. Експериментите също са важни


Актрисата е експериментирала с различни цветове на косата си – от платинено русо до тъмно кестеняво. Не бъдете еднообразни.

4. Ретро находките са винаги добра идея


2001 беше важна година за Джулия Робърт. Тя не само спечели "Оскар" за изпълнението си в "Ерин Брокович“, но също така блесна с винтиндж роклята на Valentino, която е наистина незабравима. Както се казва, всичко ново е добре забравено старо.

5. Винаги носете в чантата си подходящо червило


Звездата рядко може да бъде видяна с лош грим, като устните й не правят изключение. Тя много добре знае кой цвят червило й отива най-добре, макар че нейната 24-караотова усмивка прави най-голямо впечатление.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама