Северина Кирилова: Хюман дизайн е за хората, които търсят новото и различното


Северина Кирилова: Хюман дизайн е за хората, които търсят новото и различното

Северина Кирилова e мениджър в Humandesign.bg. Чудите се какво е това? Просто четете и ще разбере защо чрез тази система може отново да заобичате себе си и още много неща. Може да го направите и лично, ако посетите тазгодишното издание на Беглика фест, което ще се проведе между 27 и 30 август.

Разкажи ни повече за себе си.

Родена съм в София, но спомените ми са от бабината къща с цветна леха, кестеновите дървета на улицата и дюкянчето на дядо с дървени кепенци.

Тази закваска, която получих като дете, ми даде невероятен тласък да търся красотата в света, да виждам необикновеното в обикновените неща, да вярвам, че с труд могат да се постигнат чудеса.

Опиши се с 3 думи.

Позитивна, целеустремена, скромна.

Какво е първото нещо, което правиш сутрин?

Сутрините при мен са различни – понякога приготвям закуска за детенце и го водя на детска, друг път стартирам с йога, трети – правя си голям mindmap какво планирам за през деня.

Кафе или чай и по колко?

Определено чай. Зелен: млечен оолонг или насипен Teahouse Exclusive. Сутрин като ритуал, следобед, ако искам да освежа мозъка си.

Без какво не излизаш от вкъщи?

Без вода, сладко (напоследък мини шоколадови бонбони със скрито кафеено зърно) и малко парфюмче.

Каква искаше да станеш като малка?

Актриса.

А стана?

Не мога да побера професията си в една дума. Организатор на събития, комюнити мениджър, прозвъняване и прослушване на хора... От време на време и сценични изяви, което много ме зарежда.

Ти се занимаваш с Хюман дизайн? Какво трябва да знаем за тази система и за кого е подходяща?

Първото най-важно нещо – след Хюман дизайн отново ще заобичате себе си. Второто – нещата ще започнат да ви се случват с лекота. Третото – ще станете авторитет за околните със своя пример.

Системата е подходяща за всеки човек, който търси новото, различното, алтернативното.

Как започна всичко и как те промени като човек?

Случайно. Озовах се на правилното място в точния момент. Австрийка ме посвети в системата и някъде около година ми беше нужно да схвана за какво точно става дума. След това започнаха резултатите. А сега, шест години по-късно, животът е като магия.

И това, което се промени у мен, е спокойствието, което дойде в живота ми. Човек, ако реши, винаги ще намери за какво да се притеснява – финанси, дете, връзка, работа... Когато осъзнах, че в центъра на моя живот съм аз самата и моите решения определят как ще се развиват нещата, успях да се разгърна като личност. Като пеперуда, излязла от какавидата.

Какво най-много харесваш в себе си?

Че каквото и да става, го приемам позитивно. Дори да сгреша, бързо си прощавам, гледам да си извадя поуката и прилагам веднага изводите от това.

А какво би променила?

По-скоро бих добавила – нови знания, нови опитности, нови преживявания в живота си.

Какво би казала на хората, които са предубедени към Хюман дизайн? Защо трябва да опитат?

Самата аз години наред се съмнявах в тази система. Не вярвах. Но въпреки това експериментирах с препоръките, които ми даде. Шест години по-късно виждам великолепни резултати в моя живот и в живота на хората, които сме посветили. Доказателствата са очевидни и са плод на приложението на Дизайна.

Но насила хубост не става, нужна е вътрешна потребност и желание, за да се случи позитивната промяна. Не боли, не хапе, няма какво да изгуби човек, ако пробва. Но да спечели – определено може. Повече спокойствие, удовлетворение, признание...

Вие ще участвате в тазгодишното издание на Беглика Фест (27-30 август). Какво да очакваме от вас?

Иновативно образователно приключение.

3 неща, които обожаваш да правиш?

Да откривам нови места, да събирам готини хора заедно и да разказвам истории.

На какво не можеш да устоиш?

На сладки и сочни круши, току-що набрани от домашната градина.

Къде ще почиваш това лято?

Гърция, Родопи.

Една жена трябва...

Да обича себе си. И да се поддържа спретната и красива.

Какъв е твоят свят?

Вълшебен.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама