Какво е да спирализираш салатата си и защо е толкова модерно?


Какво е да спирализираш салатата си и защо е толкова модерно?

Не е тайна, че през последните години всички обръщаме повече внимание на здравословното хранене, но за съжаление това не е толкова лесна задача. За щастие тенденциите в храненето се развиват бързо и все по-често срещаме нови идеи и начини за приготвяне на вкусна, диетична и здравословна храна. Нещо, което бързо набира популярност в последно време и задължително трябва да опиташ е спирализирането!

Спирализирането е начин да приготвиш сурови спагети със зеленчуци и плодове, съдържащи минимум калории. С помощта на специално ренде можеш да спирализираш например тиквички, моркови, цвекло, ябълки или дори картофи. Така включваш в менюто си прием на повече полезни хранителни продукти.

Спирализирането напълно ще промени начина, по който готвиш. Приготвяш вкусни и творчески вдъхновени версии на най-обикновените ястия! Това е възможност да си приготвиш нещо интересно и едновременно с това здравословно. Спираловидните зеленчукови спагети са природно съобразна храна, която е не само хранителна и засищаща, а и се приготвя лесно.

Готвенето със спирализиращо ренде е подходящо за всякакви възрасти, начини на хранене и готварски умения. Да нарежеш зеленчуците на спирали отнема по-малко от 1 минута.

Създай кулинарни шедьоври в кухнята!

С рендето за спирализиране приготвяш ястия за всеки ден, както и по-специални декорации за официални поводи. Препоръчваме ти да опиташ Брава спираловидно ренде на Делимано. Качествен продукт, който ще се превърне в твой таен помощник в кухнята. С този уред лесно, бързо и безопасно ще можеш да приготвяш нестандартни ястия и интересни декорации. Вземи сега с 50% отстъпка само за 29,90лв.

Отърви се от нездравословните навици и се наслади на по-леката храна!

Сега имаш възможност да подобриш навиците си на хранене и да си приготвяш здравословни ястия, богати на полезни витамини и минерали. Освен всичко това, храната ще изглежда интересно и нестандартно. С Брава спираловидно ренде на Делимано ще получиш три различни остриета :

Дебело спираловидно острие за изрязване на вегетариански лингуини от тиквички и чушки

Тънко спираловидно острие за изрязване на зеленчукова паста ангелска коса

Острие за рязане на ленти за рязане на картофи за пържене, зеле и лук

Вземи сега с 50% отстъпка само за 29,90лв.! Научи как тук 

Виж интересни идеи за рецепти във видеото тук 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама