Фън шуй правила за дома, привличащи богатството


Фън шуй правила за дома, привличащи богатството
Снимка: Thinkstock/Guliver

Както вероятно сте чували, фън шуй е древно китайско изкуство, чиято цел е да хармонизира енергията Ци, което пък води до подобрения в личния живот. Фън шуй се фокусира основно върху разположението на дома и вещите вътре. Според свързаните с него разбирания има няколко неща, които могат да се направят, за да привлече човек повече пари към себе си. Смята се, че югоизточната част на дома е тази, която се свързва с богатството. Ето как би трябвало да я декорирате, за да стане портфейлът ви по-дебел:

Сложете зелено саксийно растение с много листа.

Сложете нещо свързано с вода – картина на водопад или река, например, както и огледало.

Предметите, които слагате в тази част на къщата, трябва да са с правоъгълна или кръгла форма.

Според фън шуй има няколко цвята, които привличат парите – зелено, кафяво, синьо. Добре е да декорирате тази част от дома си в тях. Не използвайте обаче червено.

Можете също така да поставите на стените или секцията изображения, свързани с богатство – например снимки на луксозни стоки, на къщата, за която си мечтаете или пък спомен от почивката, която сте прекарали в скъп хотел.

Важно е тази част от дома ви да е добре осветена и там да се усещат приятни аромати, например на пролетни цветя. Някои хора слагат и ароматни свещи, но е препоръчително те да са само една-две.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама