Съветите на LINDOR за по-щастлива Коледа


Съветите на LINDOR за по-щастлива Коледа

Сезонът на Коледа е сезон на веселие и радост, време за събиране със семейството и срещи с приятели, време, когато всяка жена иска да изглежда и да се чувства прекрасно.

В същото време точно това е сезонът, през който много често нивото на стрес в ежедневието на дамите рязко се покачва.

LINDOR, вкусните нежно-топящи се шоколадови бонбони, създадени от цялата страст на майсторите на шоколада Lindt, ви помагат да изживеете удоволствието от коледните приготовления напълно!

Koгато разчупите деликатната обвивка, шоколадовото сърце на Lindor бавно и изкусително се разтапя, също като вас...

Споделете товара!

Ако се окажете домакиня на цялото си семейство, роднини и приятели, то вие определено се нуждаете от разпределяне на тежестта! Един от начините за облекчаване на стреса е да включите всичките си гости в осигуряването на вечерята. Помолете ги да донесат приготвени от тях парти-гозби, като разпределите предварително разновидностите ястия помежду им. Вие, разбира се, също ще осигурите почерпка...като например голяма купа с LINDOR по средата на масата! Започне ли веднъж партито, забавлявайте се! Всяка домакиня заслужава да си прекара добре... особено на Коледа!

Научете повече на lindt.bg и участвайте за шоколадови награди на "Шоколад Lindt, България” във Facebook!

Бързите съвети на LINDOR, които ще ви помогнат не само да оцелеете и тази Коледа, но и да й се насладите!

1. Отделете си време за релаксация! Времето лично за вас помага да се насладите на Коледа!

2. Физическите упражнения са добър начин да освободите напрежението: разходете кучето, пуснете си видео с таe-бо или йога курсове, или отскочете до фитнес залата!

3. Смехът поддържа позитивизма ви, затова се посмейте заедно със семейството и приятелите си на любимите ви семейни шегички или на любим комедиен филм!

4. Вземете си вана, запалете свещи, изпийте чаша чай от лайка преди лягане!

5. Не забравяйте за шоколадовото удоволствие LINDOR! Където и да сте, по което и да е време, просто затворете очи и се отдайте на нежно-топящия се шоколад! Почуствайте се заредени!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама