Стивън Вселенски учи децата как да спасяват света


Стивън Вселенски учи децата как да спасяват света

След големия успех, който пожъна зад океана, "Стивън Вселенски” – новата комедийна анимационна поредица от Cartoon Network, ще направи своята премиера в България на 18 август 2014.

Часове преди премиерата в България Стивън организира благотворителен уъркшоп за деца в София!

На 16-и и 17-и август в Bulgaria Mall малчуганите ще могат да направят рисунка на тема "Как изглежда твоят истински герой?" в специален Cartoon Network кът и да спечелят страхотни подаръци от създателите на шоуто.

Всяка рисунка ще бъде подарена в домове за деца лишени от родителска грижа, за да могат техните връстници да им покажат, че всеки може да бъде истински герой и да спаси света, стига да повярва в себе си.

Предаването "Стивън Вселенски” разказва историята за три пазителки на планетата, притежаващи магически сили и за Стивън – "по-малкият" брат на Кристалните камъни. Стивън (с гласа на Зак Калисън) е енергично, любвеобилно момче – полу-човек, полу-камък. Стивън все още се опитва да се научи да контролира силите си, за да се превърне в истински герой, както е отредила за него съдбата. Той е дете и на нашия, и на магическия свят; понякога неговите човешки чудатости затрудняват мисиите на Кристалите, а друг път тяхната магия се стоварва върху обичайното ежедневие на Стивън. И все пак, каквото и да се случва през деня, Стивън не сваля усмивката от лицето си, не изпуска укулелето си от ръка и винаги има подходяща шега!

"Стивън Вселенски” започва в България на 18 август, а епизодите ще се излъчват всеки делничен ден от 19.30 ч.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама