Почитателите на кафето са по-щастливи


Почитателите на кафето са по-щастливи
Снимка: Thinkstock/Guliver

Любителите на кафето са по-забавни в офиса и печелят повече от почитателите на чая, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от допитване, направено във Великобритания по случай Международния ден на кафето, който е днес.

Авторите на проучването са установили, че любителите на кафе печелят средно 28 000 лири годишно срещу 26 000 лири за почитателите на чая.

Анкетата разкрива също, че кафеджиите по-често заемат по-високи постове в службата и се определят като по-забавни в офиса, докато феновете на чая са по-склонни към конкуренция и се смятат за "душата на компанията", но в извънработна среда.

Подобно на любимата им напитка, на почитателите на чая по-лесно им "кипва кръвта", докато любителите на кафето са по-спокойни и сговорчиви.

Други интересни факти от проучването са, че кафеджиите по-рядко шофират до службата и по-рядко закъсняват за работа от любителите на чая, които от друга страна по-често остават след края на работния ден и повечето от тях са получили поне едно повишение през изминалите пет години. Любителите на чая се определят като "отборни играчи", но също така признават, че флиртуват с шефовете в стремежа към повишение.

Докато отпиват любимата си напитка, кафеджиите по-често сърфират в интернет, докато почитателите на чая обикновено разменят клюки с колегите.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама