Нов сайдер на пазара - Somersby Apple Blend 2016


Нов сайдер на пазара - Somersby Apple Blend 2016

Карлсберг България пуска за първи път в България нов вид естествено мътен сайдер с натурални частици плод. Somersby Apple Blend притежава плътен плодов вкус и наситен аромат, постигнати от умелото съчетание на 3 сорта ябълки – приятната сладост на „Златна превъзходна“ и кисело-сладкия вкус на други сортове ябълки. Somersby Apple Blend е по-сух, слабогазиран и се консумира се охладен, без лед.

„Създадохме тази лимитирана серия на напитката специално, за да отпразнуваме есента - сезонът, през който се събира новата реколта от над 10 000 сорта ябълки. Именно ябълката, един от най-популярните плодове в света, е в основата на сайдерите Somersby. Somersby Apple Blend е новост за цялата Карлсберг Група през 2016 година. Горди сме, че България беше избрана за една от пилотните европейски държави, в които ще бъде представен този иновативен продукт“, каза Христина Вучева, бранд мениджър на Somersby в Карлсберг България.

Премиерата на продукта бе в столичното заведение Culture Beat с музикалното участие на Рут Колева. Специалната изненада на събитието бяха Chef Петър Михалчев и сомелиер Михаил Марковски, които демонстрираха как Somersby Apple Blend 2016 и храната печелят от успешното си съчетаване.

Лимитраната серия е с 4,5% алкохолно съдържание и ще може да бъде намерен в заведенията и търговската мрежа от началото на септември в стандартните за марката стъклени бутилки от 0,33 мл.

Somersby Apple Blend 2016 е пети вкус в категорията сайдер, който компанията предлага на българския пазар, след Somersby с вкус на ябълка, круша, къпина и боровинка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама