Наръчник по оцеляване на семейства с малки деца в София


Наръчник по оцеляване на семейства с малки деца в София

"Кратък и практичен наръчник по оцеляване на семейства с малки деца и други в София“ от Соня Тодорова е роден по естествен път. Някъде между първата и втората бременност, между макароните и крем супата от каквото има, малко преди авторката да навърши 35.

"Възможно е да съществува някакъв начин човек да живее спокойно и пълноценно тук – да има удовлетворяваща, полезна и доходоносна работа, приятелите и родителите му да са ведри и уравновесени, децата му – защитени и добре образовани, да успее да се изолира или поне абстрахира от войнстващата пошлост, простащина и безочие”, разсъждава Соня Тодорова.

"Това е книга за София и още нещо, написана в духа на пътеводителите "Мишлен”, закачливите описания на Тери Пратчет и очарователния хаос на домашните списъци за пазаруване. В нея ще намерите смях, прагматизъм и разни истории в съчетание с лекото безумство, което майчинството носи на крилете си, с опити за живот, а не само за оцеляване в градска среда, както и със заслужаващото адмирации усилие да запазиш Красотата в обърканото ежедневие на пораснал човек. Авторката е успяла да грабне дребни моменти, които за обикновените хора може да изглеждат скучни и незабележими, да ги пусне през цедката на артистично кривогледия си мироглед и да ни ги сервира с нужното умение, добре изпечени и подходящо подправени.”

Константин Русев-Шамана

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама