Кулинарен зодиак


Кулинарен зодиак
Снимка: Thinkstock/Guliver

Всеки ден хората проверяват своите хороскопи с надеждата да узнаят какво им предстои. Астрологията е сложна наука, базирана на математически изчисления и небесни тела, които в определена степен могат да взаимодействат с рождената ни дата и зодиакалния ни знак.  

Ето какво ги очаква представителите на различните знаци в кулинарен аспект през 2015:

Овен

Годината за вас ще бъде изпълнена с много емоции и успехи, за съжаление те няма да бъдат в областта на кулинарията. Не бъдете толкова претенциозни и изискващи, що се касае до храната. Наблегнете на леки и разтоварващи храни, като избягвате пърженото.

Телец

Тази година вещае много изненади за всички представители на тази зодия. Някои от вас ще изживеят феноменални моменти, които ще запомнят за цял живот. След месец март ще промените коренно режима на хранене и ще се ориентирате към здравословни храни. За съжаление това ще го наложи лек здравословен проблем, който обаче ще отшуми много бързо и ще отстъпи място на хубавите емоции, които ви предстоят.

Близнаци

 Доказани виртуози в кухнята. Тази година обаче няма да имате толкова много свободно време, което да прекарвате там. Причината за това е само една – ще работите, защото звездите са ви подготвили големи професионални шансове, които няма да изпуснете.

Рак

Любителите на домашното огнище. Това няма да се промени и през тази година. Ще бъдете изключително заети, но това няма да ви попречи да глезите себе си и любимите хора с вкусни ястия.

Лъв

Лъвовете ще ходят доста често на „лов” за вкусни манджи. Подобно на Близнаците, и те ще бъдат изключително ангажирани с работа, но за разлика от тях ще намират време да се хранят, при това с тенденция за все по-здравословен начин на живот.

Дева

Тази година кухнята ви ще заприлича на аксесоар към дома ви. Причината са не толкова задължения, а намирането на нова работа, както лошата организация и липса на време. Това е изключително нестандартно за вас, но планетите са ви организирали един малък хаос в иначе толкова подредения ви свят. Хранете се навън или поръчвайте за вкъщи.

Везни

Тази година няма какво да слагате на кантар. Благополучието в живота ви ще ви отведе до необятни пазари и ще развиете търговския си нюх. Залагате на качествена и истинска храна от проверени източници и места. Опитвате се да имате сравнително добър хранителен режим, но това не винаги ви се получава.

Скорпион

Тези от вас, които не са любители на морските храни ще открият, че дълбоко са грешили. Рибно фиаско и деликатеси ще присъстват на трапезата ви доста често.

Стрелец

Тази година обещава да бъде добра и благосклонна към вас. Склонността ви да се „тъпчете” с най-различни храни ще остане, но това ще се случва сравнително по-рядко в годината.

Козирог

Забързаното ежедневие и бизнес ангажиментите ви ще ви изведат от удобния стол на трапезата ви. Между май и септември ще успеете да се освободите от досадните килограми, които носите като бреме от толкова години. Дали ще започнете да мислите повече за здравето си и да започнете да се храните здравословно? Не, по-скоро ще загубите апетит за известно време.

Водолей

Предстои ви страхотна година, изпълнена с успехи и признания. Кухнята ви за пореден път няма да бъде обект на желание за прекарване на време в нея. Твърде заети сте, за да пропилявате време там, а и определено това не е любимото ви занимание. По-добре се сдобиете със солидна отстъпка за поръчка на храна.

Риби

Тази година ще експериментирате навсякъде и във всичко. Планетите ще са с вас, за да ви предпазят от необмислени рискове, но определено няма да могат да ви предпазят от провалите в кухнята.

 

Хороскопът е изготвен от foodpanda.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама