Kid’s Fest превръща всяко дете в герой


Kid’s Fest превръща всяко дете в герой
Снимка: Thinkstock/Guliver

За поредна година Националният дворец на културата (НДК) и Ню Бояна Филм Стюдиъс организират детското събитие Kid’s Fest, част от ХХ “Салон на изкуствата”, на 28 юни 2015 г. от 15:00 ч. 

Фестивалът ще събере общо 500 деца и ще им даде шанс да разкрият своята мечта за бъдещето, да споделят радостта от творчеството със стотиците нови приятели, да открият в себе си вълшебната сила на Херкулес. Изкуство, шоу и забавление ще се слеят на едно магическо място – филмовите студиа "Бояна". Декорите и атмосферата на студиата са фантастичен свят, в който детските мечти за утрешния ден се срещат с римски легионери, гладиатори, извънземни и множество кино звезди.

Участниците ще поделят сцената с известни изпълнители като вокална група “Бон бон”, Поли Генова, артисти от цирк “Splash”, “Космическите гласове на България” и др. Детската сцена предлага изява и на малките таланти: песни, танци, скечове, поезия.

Важна информация за посетителите:

Всяко дете трябва да си подготви костюм с фантазия и минимален бюджет, послание, банер, рисунка... Елате подготвени – как се виждате в бъдещето? Как трябва да изглежда светът утре?

Регистрация: Изпратете предварително бройка и възрастова група на децата, както и списък с изпълнителите на email: leithbg@gmail.com.

Програма:

15:00 - Пристигане в "Ню Бояна" - посрещане от актьори - персонажите на филма “Херкулес”, римски легионери и др.;

Разпределяне на посетителите в групи от 30–50 деца, водени от доброволци, записвания за Детската сцена;

Церемония по откриването – приветствие от кмета на София, обиколка на студиата;

Арт панаир Kid`s Fest: забавления, работилници, танци, представления;

Детска сцена;

Малко кино за малки гости в специалното ВИП студио на NU Boyana;

Шоу с коне;

Безплатна прожекция на филма “Херкулес”;

19:00 ч. Край.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама