Грил и летни забавления в Ямбол


Грил и летни забавления в Ямбол

На 17 юли 2016 г. жителите на Ямбол се насладиха на вкусните грил-изкушения, направени по техен вкус. От 10:00 до 22:00 часа централният градски парк се превърна в Coca-Cola Chill & Grill зона и посрещна жителите и гостите на града, заедно с техните семейства. Всички участници имаха възможност да се насладят на изкусителните грил-творения на Сандра Алексиева, Ани Шакарян, Ваня Георгиева и Даниела Колева. Всяка от тях демонстрира нова и интересна рецепта, създадена специално за събитието. Сандра Алексиева приготви крехки пилешки филенца в специална марината от лимон, Ани Шакарян изненада със салата с рукола и гриловани праскови с прошуто, Ваня Георгиева демонстрира рецепта за традиционни ущипци, а Даниела Колева показа интересни рибни шишчета с дресинг и розмарин. Освен демонстрационните рецепти, с които изненадаха посетителите, красивите кулинари предизвикаха гостите да се включат в приготвянето на храната. В своеобразното състезание желаещи от публиката приготвиха майсторски грил-ястия под ръководството на четирите дами.

Това лято жителите на 5 български града ще имат възможност да посетят със семействата си уникалните Coca-Cola Chill & Grill събития. Началният час е 10:00, за да могат всички гости да се насладят на вкусните грил-предложения, забавни игри и семейни активности. Най-посещаваните паркове на Ямбол, Стара Загора, Варна, Бургас и София ще се превърнат в зона за грил, където хората ще могат да се насладят на вкусен грил заедно със своите семейства, приятели и близки. Целта на поредицата събития от инициативата #ДаСеХранимЗаедно е да постави акцент върху споделените мигове на щастие, прекарани около семейната трапеза.

Наред със забавленията, в специалната Coca-Colа Chill & Grill зона семействата ще могат да получат ценни съвети и да се докоснат до идеите за рецепти на едни от най-популярните кулинарни блогъри у нас – Сандра Алексиева (1001 рецепти), Ани Шакарян (Vkusnoteka) и Ваня Георгиева (Culinary with Me), както и познатата на майките от телевизионния екран водеща Даниела Колева. Те ще демонстрират своите кулинарни умения и трикове и ще помагат на гостите да приготвят неповторими грил изкушения.

През целия ден уханието на вкусна храна ще бъде съпътствано от забавления и игри. Актьорът Ники Станоев ще се грижи за доброто настроение на малки и големи. Специално куклено шоу, водни игри и много спортни активности са предвидени за най-малките. За приятната обстановка ще допринесат младите български таланти и групи Rewind, Funky Miracle, Brazz ViliDJ. Те ще се грижат за хубавата музика и добро настроение. След края на инициативата #ДаСеХранимЗаедно избрани късметлии ще могат да участват в едно незабравимо преживяване – вечеря в небето с панорамна гледка, на 11 септември 2016 г. в София.

Чрез инициативата #ДаСеХранимЗаедно Coca-Cola изразява своето убеждение, че щастието се крие в споделените мигове, каквито са семейните моменти, прекарани заедно около масата. През лятото на 2016 г. стартира поредицата Coca-Cola Chill & Grill, насочена към цялото семейство и даваща възможност на хората да прекарват свободното си време заедно с приятели и близки, приготвяйки храната на открито в специално обособена грил-зона. Събитията ще се проведат в 5 български града – Ямбол, Стара Загора, Бургас, Варна и София и имат за цел да поставят началото на ежегодна традиция и семеен празник, който ни събира заедно.

На 24 юли 2016 г. Стара Загора ще стане следващата Coca-Cola Chill & Grill дестинация. За гостите са подготвени много изненади, игри и забавления.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама