Фермерски храни от Балкана на фестивала Зелени дни


Фермерски храни от Балкана  на фестивала Зелени дни

Фестивалът "Зелени дни" се провежда от днес, 21 май, до 24 май в София пред Паметника на Съветската армия. Тази година Българското дружество за защита на птиците (БДЗП) и проект "За Балкана и хората" ще представят фермерски продукти от Западна Стара планина.

На щанда на БДЗП ще можете да дегустирате и закупите истинска домашно приготвена храна от Балкана. Сред продуктите ще бъдат сирене, кашкавал, овче кисело мляко, мед, сладка и др. Част от фермерите ще представят лично своята продукция на специално осигурени в рамките на проекта мобилни хладилни витрини, които се показват за първи път в София.

Изложението "Зелени дни“ събира по традиция почитателите на зелените идеи, производители и търговци на био продукти, организации, занимаващи се със спортове на открито, устойчив туризъм и местно развитие, представители на държавната и местна администрация и неправителствени организации. Целта е да се споделят идеи за здравословен начин на живот и устойчиво развитие.

Целият петък 22 май, който е Международен ден на биоразнообразието, е посветен на тази тема.

Биоразнообразие, ще организират за първи път в София Карнавал на биоразнообразието и интерактивен театър за деца „История за обитателите на Балкана“. Вижте повече за програмата по дни на zelenidni.com.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама