Безплатни консултации за децата и домашните любимци


Безплатни консултации за децата и домашните любимци
Снимка: Thinkstock

Добре ли е детето да расте с домашен любимец? Какво трябва да направи семейството, преди да вземе решението? Какъв трябва да е ангажиментът на детето? Има ли животни и породи, които са по-подходящи за съжителство с деца? Как да търсим хармония в характерите? Как могат домашните любимци да помогнат на децата в развитието им? Какви мерки да предприемем, за да гарантираме здравето на всички?

Отговор на тези и още въпроси могат да получат всички желаещи по време на безплатните консултации със специалисти в съвместния проект на Центъра за терапия на комуникативни и емоционално-поведенчески нарушения в НБУ и PETS&U Децата и домашните любимци.

Целта е експерти от различни области да помогнат както на родителите, така и на децата да направят информиран и отговорен избор.

Първата от серия консултации ще се проведе на 26 октомври (неделя) от 13.30 до 16.30 часа в центъра на PETS&U на бул. Черни връх 25.

Желаещите ще могат да получат отговор на въпросите си от Евгения Даскалова, клиничен психолог от Център за комуникативни и емоционално-поведенчески нарушения в детска възраст към Нов български университет, д-р Стефан Стефанов и д-р Десислава Данева, ветеринарни лекари от PETS&U и Гергана Цончева, специалист по модификация на поведението на кучето от международната организация UNITED K9 PROFESSIONALS.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама