Свинска кавърма с червени чушки


Свинска кавърма с червени чушки

Необходими продукти за 4 порции:

300 гр свинско месо (от врат)

5-6 големи червени чушки

3-4 глави лук

4 яйца

Начин на приготвяне:

Нарежете месото на тънки парчета. Чушките и лукът на лентички. Подправете месото със сол и черен пипер. Задушете го в дълбок тиган с малко зехтин. Прехвърлете го в огнеупорен съд, подходящ за печене. В същия тиган задушете лука и чушките. Смесете ги с месото, поръсете с малко чубрица и сложете във фурната да се запече на 180 градуса Целзий.

След 30 минути, проверете с вилица дали месото е готово и ако е готово го извадете. Счупете яйцата, едно по едно от горе и върнете във фурната за около още 5 - 10 минути докато се запекат яйцата.

Източник: sundaybakeclub.com

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама