Изкуството да творим


Изкуството да творим
Снимка: iStock/Guliver

Ако обичате да създавате красиви неща с ръцете си, днес ще ви представим 3 книжки, които ще са ви от полза.

Книгата "Изкуството да творим" е част от нова серия практически ръководства, предназначени да развият вашата креативност при създаването на украси и художествени проекти.

За да изработим умело лични творчески проекти, да се научим да украсяваме дома си с весели и оригинални предмети, да направим неповторими коледните празници, като използваме блестящи украси, да създадем пъстри и духовити декорации за детската стая и да изработим кутии, торбички, покани, картички, албуми, нови тетрадки и папки, е необходимо да овладеем основните техники на изработка и да опознаем отлично материалите и инструментите, с които ще боравим. Тази книга съдържа всички указания за това и представлява истинска енциклопедия на ръчното творчество. Тя ви предоставя подробна и достъпна информация, за да се научите какви материали да подберете и как да ги приложите по най-добрия начин, как се използват инструментите и как се съчетават цветовете и избират декоративните елементи. Когато изучите тези тънкости, ще можете сами да създавате вашите проекти и да реализирате идеите си.

В книгата "Идеи за детската стая и парти" ще откриете чудесни идеи. За да украсите стаята на детето си по оригинален и креативен начин или да превърнете детския празник в незабравимо преживяване и да създадете уютна и приятна атмосфера за игри, вдъхновена от приказни герои и животни, обичани от децата, трябва само да последвате подробните указания.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама