3 идеи как да преобразим стария стол


3 идеи как да преобразим стария стол

Сигурни сме, че повечето от вас имат по някой стар стол, който не харесват. Вместо да го изхвърляте, може да му вдъхнете нов живот. Днес подбрахме 3 много лесни и бързи идеи как може да го преобразите напълно сами.

1. Цветно

За първото ни предложение имате нужда от златен спрей и различни цветове боя. Първо напръскайте стола със златния спрей, оставете да изсъхне добре и повторете. След това с четка "нацапайте" стола с различни цветове боя. За да запечатате цветовете, може накрая да лакирате стола с безцветен лак.

2. Животники

Още едно лесно предложение. Имате нужда от черен спрей, шаблони и цветен спрей. Този модел стол е много подходящ за детска стая.  Боядисайте стола със спрей в желания цвят и оставете да изсъхне добре. През това време може да изрежете шаблоните - китове, зайчета... Сложете ги върху седалката на стола и ги напръскайте отгоре с черния спрей. Бързо и ефектно.

3. Цветни крачета

Вземете обикновен дървен стол, боядисайте го целия в бяло, след което облепете краката, както е показано. Накрая боядисайте в желания цвят, оставете да изсъхне добре боята и сте готови.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама