Да живееш на колела


Да живееш на колела

Явно не всички хора искат да живеят в големи и луксозни къщи. Запознайте се с Джена Спесард и Гийом Дутих, които обикалят Северна Америка със своята малка къщичка на колела.

Тя е работила във филмовата индустрия, а той е инженер по професия, но преди две години напускат работа, за да сбъднат мечтите си.

Както сама споделя Джена, техният план се състои от три точки – да си построят малка къща на колела, да тръгнат на път и да създадат сайт, в който да документират пътешествието си - тя да пише, а той да снима.

Тяхната къщичка изглежда като останалите с изключение на факта, че е много малка и на колела. И по-конкретно – 11 квадратни метра вътрешно пространство и 5 квадратни метра таванско. Построяването й им е струвало 30 000 долара, като трябва да признаем, че изглежда много уютна. Те си имат всичко необходимо - спалня, малка кухничка, газов генератор, резервоар за вода и бойлер.

Те са изминали повече от 17 565 километра и са посетили повече от 25 щата. Двамата влюбени се издържат чрез онлайн работа и дарения, като може да проследите преживяванията им в сайта Tiny House Giant Journey.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама