Хороскоп за днес, 1 май 2024


Хороскоп за днес, 1 май 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква тази сряда, 1 май 2024, според зодията

Овен

Приятелствата идват и си отиват, Овни. Ретрограден Плутон във Водолей ви връща към корените ви. Това е важен момент да помирите миналото си и да пренесете нещата, които сте обичали в живота си, в настоящето. Прекарвайте време в правене на неща, които обичате.

Телец

Промяна в кариерата или промяна на фокуса е на хоризонта. Ретрограден Плутон във Водолей внася нова яснота в работата ви. Може да видите нещата в нова светлина и да пожелаете да направите важни промени. Време е да реорганизирате и пренастроите целта на живота си.

Близнаци

Преосмислете нещата. Ретрограден Плутон във Водолей повдига мисли, за които може би сте се заклели, че са правилни и точни. Може да сте грешили и ако е така, ще го откриете през това време. Добре е да направите лична инвентаризация и да работите върху областите от живота си, които биха могли да се подобрят.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте късмета си за МАЙ 2024

Рак

Това, което ви принадлежи или което сте загубили, може да се върне. Ретрограден Плутон във Водолей връща нещата в живота ви, които сте мислили, че липсват или са трудни за получаване. Изплащане на личен заем, който сте направили на приятел, или изгубена вещ... тези неща се връщат при вас навреме и ако трябва да ги поискате, направете го.

Лъв

Лъвове, преосмислете партньорствата. Ретрограден Плутон във Водолей е идеалното време да преоцените ситуацията си. Може да искате да предоговорите условията на споразумение, договор или нещо, което смятате за несправедливо. Стъпвайте леко и бъдете справедливи. Силата идва отвътре, не чрез сила.

Дева

Ретрограден Плутон във Водолей ви помага да преосмислите как правите нещата в ежедневния си живот. Може да искате да промените няколко ситуации, които отнемат твърде много време или вече нямат смисъл. Делегирайте това, което вече не трябва да правите. Стремете се към автономия и независимост.

Везни

Любовта към себе си побеждава. Ретрограден Плутон във Водолей подтиква сърцето ви към творчество, игра и нещата, които обичате да правите, които ви носят живот.  Забавлявайте се в кухнята и тествайте нови видове готвене. Купете изкуство и украсете стените си с изображения, които ви носят радост.

Вижте още: Месечен любовен хороскоп за май 2024

Скорпион

Време е да се върнете към основите. Ретрограден Плутон във Водолей обръща внимание на вашето минало, детство, родители и приятелствата, които сте създали като млад човек. Това е страхотно време да се свържете отново с членове на семейството от далечното минало. Може да чуете новини за стари приятели и хора, които сте познавали.

Стрелец

Стрелци, запазете определени неща за себе си. Ретрограден Плутон във Водолей носи значително прозрение и яснота. Може да поставите под въпрос своите идеали, мисли за бъдещето си и решения, които сте взели през тази година. Говорете с някого, ако имате нужда от помощ за чувствата си в този момент.

Козирог

Инвестирайте парите си. Ретрограден Плутон във Водолей укрепва вашите финанси. Помислете за подобряване на общия си бюджет. Намалете определени неща и наблегнете на други. Бъдете пестеливи. Гответе повече, вместо да ядете навън, и започнете бизнес от вкъщи, ако искате.

Водолей

Водолеи, опознайте себе си отново. Ретроградността на Плутон във Водолей ви помага да видите нещата такива, каквито са. Това е началото на вашето най-дълбоко осъзнаване от какво се нуждаете, къде сте нещастни и какво трябва да се промени за по-голямо удовлетворение.

Риби

Спрете да гледате назад. Ретрограден Плутон във Водолей може да ви накара да затворите врата и да я заключите. Спомените са прекрасни, докато не ви попречат да продължите живота си. Не позволявайте на миналото да ви попречи да живеете живота, който винаги сте искали. Саботажът често идва преди успеха, но ако усетите, че идва, можете да се издигнете и да преодолеете препятствието.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама